Ние подготвяме ръчно изработени подаръци с кулинарни продукти и вина от цял свят. Инспирирани от дъхавите поля и пастелните цветове на Тоскана, работим и с много занаятчийски сирена и колбаси, висококачествени вина и зехтини от района.

Предлагаме традиционни продукти като биологичен зехтин, мляно с камъни брашно, ръчно изработена тосканска паста, известните вина от района на Chianti, Montepulciano и Val D’Orcia. При нас ще намерите мед от цветовете на лавандула и розмарин. Ще ви е необходима малка лъжичка от маслиново дърво, за да се насладим на меда със шафран или специалния ни мед с черен трюфел.

 

Когато говорим за сирена едно от най-известните в света е pecorino. Това е висококачествено обче сирене, което отлежава дълго при специални атмосферни условия. Много често се използва естествената специфика на пещерите или специално създадени подземни помещения, в които се подържа постоянна температура и влажност. Не пропускайте малките пити, узрявали в джибри или сиренето, омесено с пресен черен трюфел. А добре отлежалото благородно пекорино ще изпълни сетивата ви, то е като злато в чинията. Представителите със шафран направо ни пренасят в други измерения.

Може да поднесете на трапезата си качествените колбаси от глиган или известния тоскански салам. Отделете внимание и на продуктите ни с изключително редкия и ценен бял трюфел, които могат да направят така, че всяко блюдо да се превърне в шедьовър.

Подарък, който създава спомени!

 

 

Можете да изберете и от нашите подаръци – ръчноизработени лични или домашни аксесоари. Шапки от ракита, декорирани с натурални цветове от лавандула или зрели житни класове, дантелени възглавници и покривки и много други изненади от натурални материали, вдъхновени от тайните на Тоскана.

 

 

   Подаръците, които правите говорят за вас, а ние правим необходимото разказа да е добър…